Crazy in life...

Aaaahh ahh aah ah! Neej, men nu är det tisdag! Woohooo! Snart Saturday! På fredag sover Binta här, så vi fixar oss tillsammans hos mig och vid 10-tiden åker vi till Josefina. Och har PARTY! Kommer bli sjukt kul! Hah, har köpt present och så nu. Hoppas hon blir glad!

Idag var Tara, Elin, Binta, Cornelia, Josefina och Amanda här. Vi tittade på en film. Sen gick Amanda, Josefina och Cornelia. Men vi andra lyssnade på musik och pratade lite.

Tittade nyss på när Amandus berättade en spökhistoria. Men det vart typ fööör läskigt ;)

Ska kankse titta i alla fall, but see yaah!

Förresten, ska typ ta en bloggpaus eller något. Har inte så många läsare i alla fall :P

Nästa helg, TACK!

Ja! Nästa helg, skulle du vara snäll och komma typ nu? Kommer bli såå kul! Josefina fyller år, så det blir "parteeey"! Hahah, sen är det ju majbrasa och så. Har köpt en grön/turkos blus som jag ska ha på mig, och ett par örhängen.


Monki - 300 kr

Glitter - 79.90 kr

Ska titta vidare på lite lillabloggen klipp nu - Ses ♥


Välkommen älskade vän...

Har precis fixat håret. Alla håller på för fullt här hemma. Ska sminka mig och så nu. Lägger upp en bild på hur jag ser ut senare. Kankse lägger upp videon där jag sjunger också ;)

Hahah, trevlig söndag på er :P

Godnatt eller nåt...

Godnight everybody! Eller inte. Börjar bli trött, men vill inte gå och lägga mig :/ Haha.
Ska sminka av mig och sådär nu. Måste upp tidigt imorrn, Josefina kommer runt elva. Och vi ska va i kyrkan vid halv ett. Åhh! Jag är inte så nervös nu men vi får se hur det blir imorgon helt enkelt ;)

Godnatt kära läsare!

If tomorrow never comes...

Igår var jag hos Josefinis. Vi övade lite på sången till imorgon. Sen försökte jag lära Jossan att sjunga ljust. Men efter en stund började vi titta på film istället. Vi såg En dag... Igen ;) Jag typ somnade några gånger i den. Men jag tyckte bara att det kändes som att jag blinka :) Vaknade imorse av att Josefinas katt rafsade på dörren. Och vid tolvtiden var jag inne i stan. Var bl.a. på Monki. Köpten en blå/turkos blus. Jättefin om ni frågar mig! Haha. Sen köpte jag örhängen. Ett typ jätte långt som kommer bli fint till min sidecut ;) Annie köpte massa nagelprodukter, så hon har fixat mina lite nu. Och sen köpte jag även presenter till Josefina. Som fyller år på lördag!!!! GRATTIS i förskott Joshef!

Kom hem, hyrde en film (The other bride), tittade på gårdagens Big Brother och nu ska jag bara ta det lugnt!



Sovmorgon!

Idag hade jag visst sovmorgon. Hade glömt det totalt. Men kom på det när jag kom fram till skolan. Haha, men nu sitter jag hemma istället. Ska åka till Josefina idag som sagt. Ska försöka gå förbi Monki också. Använda upp presentkortet jag fick för en vecka sen. Men det finns bara 50 kronor på det i alla fall.

Köpt..

Guldkort!
Imorse fixade vi guldkortet till Gröna Lund! Längtar så sjukt mycket. Det öppnar den 28 April! Alla ska dit så jag hoppas bara tt det inte blir några bråk och sånt!

Saker till mamo och papo!
´Ja, kanske inte så intressant men jag köpte iallafall mjölk, smör, lite godis, äpplen, osv.
Lite var ju till mig och Annie förståss ;)

Calle Flygares teaterskola!
Kankse inte köpt och köpt men jag är anmäld! Kommer bli sååååååhääääär kul! Kan inte vänta!

Haha, Mamma nu kan du hålla koll på vad jag köper!! :D ♥


Äppelpaaj! ♥

Sitting and eat some applepie! Haha, pappa är jätteduktig! Mums! Vet ju att fina Binta gillar det så ska försöka spara åt henne ;)

Snart blir det grönan! Woop woop! ♥


Sidecut! ♥

Hej allihopa! Igår var jag hos frisören. Annie och Corran skulle färga håret. Så vi åkte till hennes mammas salong. Sen gick allt fort! Cornelia sa att jag ville ha sidecut, så frågade hon mig och jag sa ja! Mamma sa att det var okej. Och sen var håret borta! Haha! Tror mina släktingar kommer bli chockade! Men det kommer bli kul! Lägger upp en bild här också. Jag blev nöjd iallafall och jag hoppas att alla tyckte det blev fint.

Tränade till dopet idag. FAN vad dåligt jag lät. Men Mallan (Som jag utsett till min sångpedagog) hjälpte mig jätte mycket. Imorrn ska jag träna hos Jossan, vet inte om jag sover över eller inte. Men träna måste vi iallafall. Jag brukar inte vara så dålig som jag var idag. Åhhh! Stress stress! Men shoo nu då! Ska titta på BB-live och öva lite extra! ♥


Malin in the house! ♥

Heej! Malin är här! Fast hon sitter och tittar på Final Destination 3. Men jag har ju sett den typ 100 gånger. Så jag tittar på lite anda bloggar och så. Hade mitt utvecklingsamtal för en timme sen. Det gick ganska bra! Hade typ försämrats i engelskan, men jag var fortfarande duktig :)

Ska nog titta på filmen iallafall :/ Puss ♥

Ååhh! ♣

Jag får damp! Jag orkar inte med läxorna! Jag vet att jag bara gått i skolan två dagar. Men jag är redan trött! Räknade ut hur lång tid det är kvar till sommarlov - grönan, kollo, familjen, vänner, stranden och massa kuuul! Men ja, det var typ åtta veckor dit... Somnade nästan på lektionen idag. På riktigt alltså! Jag typ nickade till två gånger, sen så: Neej! Nu måste jag lyssna. Men jag fattade ingenting för jag var typ helt borta :/ Cornelia gick hem till mig en sväng. Vi gjorde typ ingenting. Gjorde precis matteläxan. Den var jättelätt ändå lyckas man göra tre fel!

Imorrn blir det utvecklingsamtal! Wohoo vad skoj! Eller inte. De säger ändå bara samma sak som sist.

- Ja, Julia... Det finns inte så mycket att säga.
*Jag ler* men egentligen så tänker jag *Nähää varför behövde jag komma hit då?*

Sen:
- Julia, vad är du bra på?

Är det meningen att man ska sitta och skryta om sig själv då?? Jaja, samtalen brukar bara ta en kvart i alla fall. Men ändå ;)

Har vart lite dålig uppdatering på senaste, jag vet. But I'll try to change it! ;)

Kraamiiisar ♥

Skolan och idag ♥

Yesbox, idag var jag i skolan för första gången på en vecka. Men det var ju för vi hade påsklov ;)
Efter skolan gick jag till fotbollsplanen men det var inte kul, så jag gick hem istället. Nu tittar jag på Big Brother klipp som vanligt, och dricker god saft.

Idag sa min fina Lillian att min blogg var fin. Så jag vart jätte glad! Länkar hennes här nere också! ♥

Lillis ♥

Min fina farfar! ♥

Idag var jag på kalas hos min fina farfar och min fina farmor! Lekte lite med hunden ock kusinerna. Nu tittar jag på Big Brother klipp och äter jordnötsringar! ♥


Monki!

Woho! Jag älskar den affären. Tyckte inte om den förut men nu du! Köpte en jättefin jeans-skorta där! Och det finns även andra fina grejer jag vill ha där ifrån. Tror jag nämt tidigare att jag har blivit förstjust i hårband. Så köpte ett rött hårband. Här får ni en bild.


Motion! ♥

Nyss var jag och mamsen ute och sprang! Woohoo! Det var jag som tog initiativet! Jag tvingade bokstavligen talat med mamma. *Känner mig stolt* Fast det snöade och regnade. Men vi tog en liten runda iallafall! Måste komma i form vettu!

Nu ska jag se på New girl! En ny serie på tv4! Godnatt på kuppen också! ♥

Shopping! Fast näe... ♥

Idag drog jag och Josefina till köpcentret. Vi tittade på lite stuff. Men Jossan fyller år snart så vi tittade mest på vad hon ville ha. Jag hade inga pengar så jag kunde inte köpa nåt iallafall XD Men jag hittade en jeans skorta som jag ville ha från Monki, men nej. Den kosta typ 300 :I

Nu ska jag titta på Big Brother klipp och vänta tills sommaren kommer :D ♥

Hemma igen! ♥

Hej allihopa! Är hemma från bion nu. Den var lika bra som sist ;) Fast grät denna gång, inte förra.

Sitter och tittar på Big Brother klipp. De har fått tittarbrev och jag skrev ett till min favorit Lars. Haha. Tror inte att han fick mitt men ändå. Lite kul iallafall! Ha det bäst! :I ♥


Biomys!... Igen ♥

Yes! Ikväll blir det bio igen! Jag och Malin ska se "Hunger Games". Jag veet, jag har redan sett den. Men jag tyckter den var så otroligt bra! Plus att Mallan inte har sett den än. Vi åker här ifrån vid fem, sen börjar den kvart i sex. Så det blir lite senare än vanligt, men man har ju lov! Haha, nej. Men nu måste jag smsa mamo ♥

CORNELIA och MALIN mina finisar ♥

Godmorgon/God eftermiddag mina fina läsare! Inte hunnit blogga så mycket men jag har haft lite mycket. Eller bara kul ;) Malin och Cornelia sov hos mig inatt! Vi hade det roligt, fast vi gjorde inte så mycket. Vi somnade runt kl fyra igår/idag :D Fast jag tog en powernap vid ett, sov i två timmar. Vaknade vid tre och var uppe yttligare en timme. Mallan och Corran sov i en timme där också. Nu gör vi inte så mycket, tittar lite på prison break, lyssnar på musik och bloggar. Men jag har faktiskt städat :D Eller asså plockat bort allt skräp och alla kläder som låg överallt :I Jag visade hur man gör "fakepiercing" i naveln med ett vanligt örhänge för Malin. Nu står hon och speglar sig 24-7 med den där piercingen :# Haha...

I förrgår sov jag hos Evelina, men hon hade inget internet så jag kunde inte blogga. Men vi satt typ och nördade the sims 2 hela kvällen. (Tönt, I know :I) Haha, men Cornelia smsade mig tidigt på morgonen så vi bestämde att vi skulle hitta på nåt igår, senare kom Malin också.

Nu har jag en till kod till sims! Inte så intressant jag vet, men med den kan man typ göra vaad man vill! :D Wiihoo!

Ses! ♥


OHH MY FUCKING GOD

Ursäkta språket men jag måste! Jag och Cornelia mejlade som sagt William Spetz, känd som lilla bloggen. Och jag har väntat i 2 dagar på svar och tittat på min mejl minst 100 gånger och just idag fick vi svar. Jag ocgh Cornelia började gallskrika som Justin Biebers fans. HAN HADE SVARAT PÅ TVÅ SMÅ TJEJER SMÅ SOM MYROR I LILLA STOCKHOLM!

VÅRT MEJL:
Tjenaree William!
Jag och min kompis vill säga att din humor är bäst, vart får du allt ifrån?
Du är våran största idol! Sjukt rolig! Du borde bli skådis eller komiker! Du gör min dag! Du bjuder helt totalt på dig själv, no shame... Du är så jävla underbar!

Men William får jag fråga dig en sak? Springer du med armen?
Sååå jääävla rätt och så skön! Det är verkligen så!

Och att du visar hur samhället ser ut idag.
JOOOCKEEE IN THE HOOOUUUSEEE MAAAN!

Och det där med när du var 12 år! Vi är 13 och kommer ihåg. Alla killar med ett ögonbryn, (Barapapapa I'm lovin' it!) spela på Spela.se, osv. Älskar låten "Om jag var tolv år" btw.

Du kommer komma långt med det här och vi tror på dig!

Vi har tittat på ALLA dina videos och det är så kul att se hur du utvecklas! Hur fan kommer du va om två år då? Du är så rolig, att man inte kan bli roligare!

Min kompis skulle sova hos mig igår och exakt samtidigt sa vi:
JOCKE IN THE HOUSE MAAN!
Tror fan vi pratade i sömnen om det.

Oj, vad mycket svordommar det blev i mejlet... Ha det så bra och rocka på! Vi är tacksamma för svar!
Hejdå världens roligaste tonåring!

// Bullen och Corran

HANS SVAR:

Aww så jävla fint mejl (jag kan också svära) ni skickat. Ni förstår inte hur lycklig jag blir av att läsa det ni skrivit, att ni uppskattar det jag gör, det ger mig ALL STYRKA i världen. TACK!
Ha det bäst tjejer!
/Willi


Vi blev så jävla glada!


Still at home.. ♥

Hej, sitter här hemma. Fortfarande :I
Cornelia tjatar på mig! Hahah. Men nu blev jag av med henne! Neej! Driver bara! Ska sätta mig i soffan med papi och så får jag vänta på att Evo och Bonto ringer. Klockan är halv nio nu ;/ Men Godnatt eller nått! ;P ♥


Fortfarande hemma ♥

Shoo shoo! Är fortfarande hemma tyvärr :( De ska hämta mig när de är klara med flytten men de har intekommit än :S Hoppas de kommer snart iallafall!

Ikväll så avslöjas Sveriges next topmodel! Det blir lite skoj tycker jag! Haha... Jag tycker att Klara ska vinna men vi får se!

Trevlig kväll readers! ♥

Evelina och Bonti ♥

Ska till Evelina idag. Ska sova där med Binta också! Kommer nog bli kul! Ska visa dem våran Jocke inte the house låt! Shiihooo! Haha... Men jag försökte ju göra ett inlägg via mobilen, men det gick väl sådär. Allt jag skrev hamnade i rubriken plus att å- ä- och ö-knapparna inte funkade... Haha, kankse testar igen någongång! Ha en fortsatt trevlig dag!
 Lite bilder som jag nyss tog också!



Svar på tal...

KommentarTid 
Mamma om Vaken och snurrigt... ♥:
Stackars dig, bli väckt kl 11;)



Jaa, stackars mig! :D Haha, puss ♥
10 April, 12:07  

Alcatraz...Jag frsker skriva inlgg med mobilen. men det funkar inteee! I'm pissed off! Puss


Vaken och snurrigt... ♥

Godmorgon kära läsare!Vaknade nyss av att telafonen ringde! Fatta hur arg jag blev! Jag hade sovit heeela natten utan att vakna sen så ska det ringa. Jag hade nog inte vaknat om telefonen i mitt rum hade vart avstängd, men icke. Så nu sitter jag här trött som fan och bloggar, men jag kan inte somna om. Åhh, vad sur jag blir! Neej, Annie kunde inte svara fast hon var vaken. Blaa bla bla!

Jaja, idag skulle jag vart med Binta. Men det blir inte så för hon skulle hjälpa Evelina med flytten osv. Men imogon ska vi på tivoli! Wiie! Eller inte för jag slår vad om att de inte kommer våga åka eftersom att allt är flyttbart. Det är ju inte ett tivoli som står där året om. :S Plus att det är skiiiit dyrt! Då menar jag verkligen skit dyrt! Sex åk kostar typ 180 spänn eller nåt. Kanske inte låter så mycket men för se karusellerna som finns då är det det. Ett åkband på grönan kostar ca 300 kr och då får man åka vad man vill. 180 kr för skitkaruseller. Aja, jag, Binta, Elin och Evveh ska dit iallafall, I think... Kankse lägger upp ett till inlägg snart, om något ointressant skit :) ♥

Music! ♥

Jag sitter här med mitt musikprogram! Jag och mamma gjorde nyss en låt! Wihoo! Jag tycker den var bra men pappa har nog en annan åsikt ;) Just nu sitter jag och äter godis! Mums...
Men hursomhelst, återigen så tar vi upp det här med att filma! Jag tycker det är sjukt roligt! Jag och Corran försökte klippa ihop lite filmsnuttar, men vi fick radera dem till slut. Men man lär sig mer med tiden! Right?

Jag och Cornelia mejlade William Spetz (Lillabloggen) och vi skickade våran Jocke in the house låt till honom! Haha, det var ju ett skämt såklart men ändå kul!

Tack kära läsare för att ni läser min blogg! Kärlek till er! ♥

Jocke in the house! ♥

Jag och Cornelia var uppe rätt så sent igår. Vi satt och tittade på lillabloggen klipp! Vi hade skit kul och vi båda fastnade på meningen: Jocke in the house! Så när vi skulle sova så sa vi det exakt samtidigt så vi började asgarva åt saken. Men idag satte vi oss framför datorn och började göra en låt, det blev en såklart Jocke in the house låt! Hahah kankse lägger upp den, så ni får höra! Cornelia gick nyss hem och jag sitter och lyssnar på vår fina låt. Har inte ätit någon lunch ännu så får se om jag går och fixar ihop någonting! Jag har typ inga läsare, förrutom mami :D Hah, kanske någon kompis då och då. Det var planerat att Binta kommer till mig imorrn, så ska skriva till henne nu. Jag och Corran gjorde också "top models" i min gamla TM bok. Ni kankse får se "designerna" sen. Men puss på er alla fina läsare! ♥


Home.. ♥

Hejsan kära läsare! Kom hem från bion för några timmar sen. Grät typ hela tiden! Det var mycket sorgligare när det var i 3D! Det var något påsktivoli utanför biografen, så jag och Cornelia gick några varv. Köpte en Tokio Hotel mössa. Tog lite bilder, som ni ska få se. Corran ska sova här inatt, så det blir kul! Vi åt en trerättersmiddag och sen låste vi in oss på mitt rum. Nu tittar vi på big brother och jag vill att alla ska åka ut som är nominerade. Fast Rodney är okej, så han får gärna stanna :D Men ut med Marcel, Jennifer och Hulda! Buu! Corris sitter och ritar i min Top Model bok och jag ska nog joina! Aja, godnatt med er! Vi får se om det blir något senare! Vi kommer nog inte somna på ett tag ;) Eller hur mamma?
Haha, puss ♥

Biomys!

Idag blir det biomys med Corran! Vi ska se Titanic! Wohoo! Kommer förmodligen storböla i biosalongen, men men. Just nu håller Cornelia på att leta fram busstiderna. Slänger in ett litet inlägg från mobilen sen kanske!


Ha en bra dag, alla kära läsare!


Idag... ❤

Idag kommer jag inte göra så mycket. Duschade precis och nu sitter jag och lyssnar på If I die tomorrow. På tisdag ska jag hitta på något med Binta! Men tills dess ska jag inte göra någonting. Kankse går ut och springer lite senare. Somnade i soffan igår så hann inte slänga in något inlägg, men efter One day ville mamma se Contagion eller vad den nu hette. Den handlade om något virus. Skitdålig film! Ville bara att den slulle ta slut, och det gjorde den efter typ två timmar! XD Senare hyrde vi Gremlins men jag somnade så ska nog titta klart på den idag :). Åt wok igår, så gott! Idag blir det trerätters middag eftersom att min papa har fyllt år. Jag har konstigt nog blivit intresserad av kameror. Asså film kameror. Jag filmar små snuttar lite här och där :D Kankse lägger upp något senare på bloggen. Nu måste jag träna på "Sonja Aldén - Välkommen hem" eftersom att jag ska sjunga på min kusins dop!

Längtar såå mycket till sommaren! Då det är varmt, kan bada, vara med släkt och vänner! Åhh... Och justee! Alla vuxna som badar är grymt coola! B-) Haha, nej men minns när jag var liten och mamo och papi inte ville bada. Det var så tråkigt, så till alla vuxna som badar nu! Wiihooo! Och ni som inte badar, det vill säga dem som säger "Det är för kallt", tyst med er... Alla vuxna säger till barnen att om man rör på sig blir man varm när man är ute, men så är det ingen som tänker när de ska bada? Haha, jaja. Nu ska jag göra ett till inlägg om Big Brother deltagarna. Bye ;)


Good morning!

Ja, likadant idag. Inget att göra!

Har kollat in en liten sneak peak på Far ast movement och BK:s nya låt. Skit grym! Här får ni en liten länk!
Far East Movement feat. Bill Kaulitz - If I die tomorrow

One day...

Eller En dag som den heter på svenska. Filmen var ganska bra, men lite sorglig också! Har ingen aning om hur lång den var men det kändes som kanske två timmar? Snart ska mamo gå till woken och köpa mat! Sjukt gott däär! Brukar alltid ta kyckling, med wokade grönsaker och cashewnötter, och nudlar såklart! Det finns någon grönsak i den som är så god att jag snor typ alla mammas. Haha, kallar den för typ trådar. För att de är smala och långa. Det är väl någon slags kol som de bara "skurit" eller vad man ska säga. Men det är riktigt gott iallafall! Jaa, fortsatt trevlig påsk!

Promenad!

Yes, jag och mamma var nyss ute på en långpromenad! Wooho! Frös lite i början, men sen gick det bra! Ska hyra film nu. Och jag ska få välja! Haha, får se vad det blir. Men slänger nog in ett till blogginlägg efter filmen. Mamo har köpt godis så det ska bli mys!

Har haft så tråkigt idag! Allt är bara tråk och tråk. Hoppas jag hittar någon film iallafall!


Ha en bra dag!

Morgon!

Ja, godmorgon då alla läsare. Om jag ens har några??
Idag skulle Joanna kommit egentligen men min syster blev sjuk så nej. Kommer ha en astråkig dag idag. Det kommer en liten sneak peak på Far east movements och BillK:s låt idag. Men det kommer inte sändas i Sverige... Såklart. Men jag får väl vänta till i Maj, yeah. Ska kankse ringa någon, får se hur det blir. Men nu ska jag göra nåt helt annat, bara för att jag vill...

Justee, min BTK app är jäääätte seg.


Godnatt!

Ja, godnatt då!
Har precis sminkat av mig och bytt om till pyjamas... Ska titta på BB nu. Undrar om det händer nåt spännande eller inte. Ni kommer få mina åsikter om deltagarna i huset imorgon!




Träning!

Träning var det här! Sprang nyss upp och ned för alla trappor i huset två gånger! Stolt! Ville egentligen ut och springa men ingen ville haka på, så mamma och jag fick springa i trappen istället. Sprang fort och utran avbrott till femte våningen, sen blev det lite långsammare. Men jag fixade det iallafall! Nu ska jag äta lax med potatismos, och jag hoppas att det finns sallad också. Jag är inte så onyttig som man tror! Haha!

Justee, någon som undrar hur jag fixar mina bilder så använder jag sidan piZap! Haha, kanske inte så märkvärdigt men ändå! ;)


Haha, JK!

  Som vanligt var jag tvungen!

- Julia

Godmorgon!

Sitter här framför datorn och äter frukost. Skogaholmslimpa med baconost! Gott!
Idag ska jag till min kusin och fira lite påsk. Blir någon påsklunch där tror jag. Måste leta efter något att ha på mig nu. Sedan ska jag fixa mig i ordning. Men nu ska jag ut på promenad med mamma. Har typ börjat träna lite ;)
- Julia

Germanys next top model!

Ja, nu sitter man här framför datorn och tittar på GNTM! Bara för att Bill Kaulitz skulle vara med. Han var med i början, och jag kan inte stänga av nu ifall han kommer tillbaka. Jag vet vad ni tänker: "Vem bryr sig?". Haha, så tänkte svara på den frågan: Jag! Neej, men jag är riktigt trött nu. Ska nog gå ut till vardagsrummet istället. Men jo, juste! GNTM började kvart över åtta och nu är klockan 21.37 så... Och jag vet inte ens hur långt programmet ska vara.

Nu stängdes set typ av iallafall. Konstigt?

Har påsklov nu! Yees! Har vart så trött på skolan senaste veckorna så det blir skönt med lite lov. Ska försöka hitta på något med någon. Vi får se hur det blir. Godnatt!




Tyckte den var lite rolig :)
- Julia


Idag, och föralltid!

Hej! Idag var jag i skolan igen! Wow... Vilken grej! Nej men det var okej. Alla var typ spända eftersom att vi skulle få våra omdömen idag. Vi hade någon sorts "eget arbete dag" då man fick göra vad man ville typ... Jag fick sitta i forever alone rummet, som jag kallar det. I ett litet rum i en annan korridor, bara för att vi inte pratar. Det låter ju bra, men även som att man är värsta osociala människan. Haha, fast det blev nog ganska mycket prat där borta också. Jag och Linda till exempel... Vi började fläta Mishes hår helt plötsligt, och jag sjöng. Men vi hann med en hel del andra grejer också! Sista lektionen fick vi en liten trerätters måltid, med italienskt tema! Först fick vi äta torrsaltade oliver. (MUMS!) Sedan tomat, mozzarella ost och basilika, riktigt gott! Och till efterrätt ett litet chokladägg!
Idag tog Tokio Hotel över titeln som 2012 bästa rockband! SKIIITKUUL! Och vi Aliens (Tokio Hotels fans) vi är utnämnda till den bästa "Fan Army'n" på jorden! Woho! Vi är störst också, eftersom att det är många vuxna som också gillar Tokio Hotel. Hursomhelst, så äger bara TH!

Idag när vi satt i forever alone rummet, berättade Taha att vår musikvikarie har jobbat med TH! Och jag ba: WHAT?! Fast han sa att de sög, då vart jag sur. Haha, jag träffade aldrig den där vikarien eftersom att jag var på skolpolisgrejs. Men det var nog bättre så, annars hade den gubben fått smaka. Han påstod att de var snobbiga, men alla mina kompisar sa att det var vikarien som var det. Haha, ja...

Fick mina omdömen idag! Det gick jätte bra. :D

Men nu ska jag läsa! Räcker det om jag älskar dig? Skitbra bok av min favorit författare Katarina Von Bredow! Hon är skitgrym. Har även läst andra böcker av henne! Kolla upp hennes böcker nästa gång du går in på ett bibliotek! Ja, men hejdå då!


Grymma böcker!

- Julia♥

Öhh, Ja...

Jaa.. Idag var man på skolpolisgalan! Såg bl.a. Molly Sandén... Har inte gjort så mycket mer idag. Men jag har funderat på en sak. Att när man är i skolan så tänker man: När jag kommer hem ska jag dusha, göra läxorna, blabla blaa men sen när man kommer hem så slutar det ändå med att man sitter framför datorn eller tv:n... Jaja, ska äta hamburgare nu, men måste nog ta bort mitt svarta läppstift först. Som jag nyss tog på mig, fixade så mitt hår blev blått också! För så bra är man!
- J ♥

Är det någon som kommer ihåg de här??


Das bin ich! :D


Var bara tvungen att lägga upp den här också!

Bye ♥

Todays...

Idag har jag vart i skolan såklart! Tog sprutan mot livmoderhals cancer... Skulle ta med Corran men hon drabbades av någon sorts panik och sedan satt jag i vilorummer i 40 minuter! Kom tillbaka till klassrummet och fick tillbaka mitt NO prov. Resultatet var okej, men jag skyller på att jag var hos doktorn när de andra tittade på en film om det. Jag och några kompisar drog hem till mig... Vi hann med lite snack och att sminka Anna! :D Sen började jag titta på någon sjuk film, men när mamma kom hem började jag titta på BB klipp med henne istället! Nu ska jag göra läxor och gå och lägga mig tidigt. Ska sminka av mig och så. Fick faktiskt lite ont i armen nu helt plötsligt. Jaja, godnatt eller nåt!
- Jeah ♥

Joshef

Jupp... Jag träffade Josef idag! Sååå snygg asså!!

Min sexii friend! <3

Stewie...

Funkar pilen? Jag kan inte se, det funkade inte förut när man skulle klicka på saker, men nu värkar den inte funka överhuvud taget... :P

Just nu chattar jag med Apinan på facebook. Yeah.. Det är väl kul... Eller nåt...

Det går nån film på tv som jag ska sätta mig och titta på, ikväll blir det BigBrother och jag är sååå glad att Amandus inte åkte ut! :D
Mina favoriter är typ Lars och Amandus. Jag tycker att Larshan är sjukt rolig, och att han inte dricker alkohol! Så coolt! :P

Jag tog initsiativet att gå på en liten promenad! Så jag, mamma och syster gick ut. Pappa fyller år snart så vi tänkte gå till affären och köpa tårta... Vi överraskade vår fina pappa med fransk chokladtårta och massor av ljus!!

Bjuder på en nytagen bild! För mina fina tre läsare! Mamma, pappa och moster!

Vrider ni på huvudet så ser ni nog bättre :P
- Jeah ♥

MMM, skola, påsk, The hunger games och 15!

Yeeees! Nu är Tokio Hotel i final! Woooop wooop! Haha, förlåt att jag inte bloggat så mycket men nu kommer det ett inlägg iallafall! Fått klagomål från min syster att jag skriver så konstigt så ska väl bättra det. Men det ser ju så tråkigt ut med bara en vanlig punkt efter varje mening. Men struntsamma. Var i skolan idag, fast jag inte ville. Men det är klart jag går! Vi har fått någon mattestencil som jag inte gillar. Men nu ska jag inte sitta och skriva massa onödigt.

Dricker påskmust just nu! Yeeeaay! Såg "The hunger games" i lördags! Jag tyckte om den riktigt mycket! För er som inte sett den, se den! Vissa tycker att det är hemskt med barn som dödar barn men jag kan säga att allt går så fort så man hinner inte se någonting. Blev skiträdd några gånger. Höll i en tidning under filmen, men blev så rädd att jag kastade iväg den. Har ingen aning om vart den tog vägen...

Snart är det påsk! Det enda jag gillar med det är GODIS! Hah, kankse att man umgås med släkt och familj också men godis äger!

Ska titta på 15 nu! Kom ett nytt avsnitt för några dagar sedan, så ska kolla in den! Den heter typ "Min mamma är otrogen" eller nåt.

På lördag kankse Joanna kommer! En liten uppländare till oss! :D Haha, vi får se vad vi hittar på...

Joannas blogg! ♥

- J ♥♣♦←

*#//%'**')

Kom intepå någon rubrik så blev såhär... Idag ska jag inte göra någonting, alls. Tror jag :S Jag sitter fortfarande i pyjamas och väntar på att Mamma och pappa ska komma hem. Syrran min, sitter instängd på sitt rum och nu ska jag läsa en bok. Vilken härlig söndag! :I Imorrn börjar skolan :( Faan...
- Julia ♥

MTV Musical March Madness 2012!

Tokio Hotel är med, och är i semifinalen! Men det ser ut som att de kommer förlora denna gång :(
Snälla, kan ni inte rösta?
Rösta här! På världens bästa band! Tokio Hotel!
Gå ner mot mitten, de tävlar mot evanescene, rösta på TH! Pleease!
De var med förra året men torska i semifinalen, så nu kör vi!
Puss - TH älskare! ♥

RSS 2.0